Anasayfa


     Keşif Program Projesi

   
Ürün Kodu : Keşif Program Projesi
Üretici : Keşif Program Projesi
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Keşif 

Keşif Dergisi ve TV  ProgramıYayıncılığı
 

  

Gezi Belgesel Haber Hobi Macera Bilim Araştırma Programları

 

İnternet yayınları: www.livestream.com/kesiftv   www.kesif.net    www.dailymotion.com/kesiftv

İletişim:  05366062730  0266. 7726603  kadirdemircankesiftv@hotmail.com

Adres: Altay Mah. Ömer Seyfeddin Meydanı M. Karakaş Cad. No:7/4 Gönen  Balıkesir Türkiye

 

Keşif Programı Yapım  Yayın Projesi

       Keşif 2004 yılından beri  tam 4.000 adet  programa ve 25 milyon civarında  izleyici kitlesine ulaşmıştır.

      Keşif 8 yıldır Türkiye genelinde yapılmış olup, 2013 yılından  itibaren de  Türkiye ve balkan ülkeleri  başta olmak üzere yurt dışında da programlara başlamıştır.

   

Yayın Periyodu: Haftalık

Yayın Süresi:  Toplam Zaman 30- 60 dakika arası . Dosya Süreleri:5- 20 dakika  arası

       Reklam: İki tür reklam çalışması yapılır.

1.Program içi reklam yayını. Sadece Keşif programının yayınlandığı saatler içinde yayınlanan özel reklamlardır. En az 1 aylık  alınır ve yayınlanır.

2. Genel Reklam: Televizyonun genel reklam kuşakları içinde yayınlanan reklamlardır. En az 1 aylık  alınır ve yayınlanır.

Program: İki tür program  çalışması yapılır.

1.Sponsorsuz  Programlar: Programın çok izlenmesi,  kitle oluşturulması, izleyici toplaması ve programın  tanıtım ve reklamına yönelik olarak yapılan  belgesel haber komedi hobi macera türünde; aktif, dinamik, çarpıcı dosyaların haber ve belgeselleştirilmesi şeklinde yapılır ve yayınlanır.

2. Sponsorlu - Ücretli Programlar:  Program çekimi ve yayını için belirli bir bedel talep edilen ve alınan programlardır.

Program Tercih Saatleri:

Cuma:20.00 Cumartesi:17.00 Pazar:17.00

 

Salı:20.00 Çarşamba:15.00 Perşembe:15.00

 

Bartır Reklamlar:

     Programın ve televizyonun tanıtımı için,  ( Akit, Milat gazetesi v.s) veya program çekimlerinin gerçekleştirilmesinde ücret yerine konaklama ve ulaşım hizmeti alınan  kişi ve kurumlar ile  (Otel - Pasiyon -  Benzinlik - Turizm Ulaşım  işletmeleri v.s) karşılıklı olarak yapılan bartır reklam çalışmalarıdır. Bu tür bartır reklamlar 30 dakikalık sponsorsuz program içinde  genelinin toplamı 5  dakikayı geçmeyecek şekilde  yayınlanır.

Reklam Çalışmaları:

    Keşif ekibi  programcılığın dışında …  TV için  de ayrıca Marmara ve Türkiye genelinde  Reklam, tanıtıcı reklam, projeli reklam çalışmaları başta olmak üzere çeşitli reklam çalışmalarını da  televizyon yetkilileriyle koordineli şekilde yapar..

Ekip Çalışması:

 Keşif ekibi ayrıca Televizyonun  Güney Marmara ve Türkiye dışı  yapımlarında temsilcilik, teknik eleman ve proje uygulama ve yönetimi konularında da katkı sağlar.

                                                                                                        

                                                                                  Kadir Demircan

                                                                                          Yapımcı

  

Keşif Programı Nedir

Keşif

        Keşif Dergi ve Televizyon programcılığı olarak basılı yayın ve televizyon  yayını şeklinde  birlikte yapılır

        Keşif; Anadolu toprakları üzerinde yankı yapmaya başlayan ve hızla yükselen, belgesel haber türü kırsal bölgeler ağırlıklı yeryüzü programcılığının ilk versiyonudur.

     Keşif;  İletişimci - Araştırmacı Yazar Kadir Demircan ve Senegalli Zenci Müslüman Mustafa Sabu’nun Marmara, Türkiye ve Balkanlar üzerinde hazırlayıp sunduğu; gezi, belgesel, haber, bilim, araştırma, hobi ve macera programcılığının adıdır.

        Keşif Ekibi; kimsenin haberdar olmadığı, unutulan, unutturulmak istenen, perde arkasında kalan, dikkatlerden kaçan konuları cesurca gün yüzüne çıkartarak, gündeme almak ve izleyicileriyle paylaşmak düşüncesiyle yola çıktı.

            Keşif;  tamamen doğal ortamlarda “şehirde ve kırsalda” çekimi ve sunumu yapılan organik bir televizyon programının adıdır.

          Ülkemizin; kültürel, sanatsal, coğrafi, tarihi, ekonomik ve turizm değerleri ile tüm maddi ve manevi potansiyellerini araştırmak, incelemek, irdelemek, tanıtmak, toplumun bilgilenmesine ve eğitimine katkı sağlamak üzere hazırlanan ve 34 alt dosyası bulunan bir  Televizyon programdır.

          Keşif’’te; merak ettiğiniz her şeyi bulacak, görecek, yaşayacak, hissedecek, duyacak ve birçok güzelliklerle tanışacaksınız.

         Keşif; benzeri programlardan farklı olarak; doğal bir görüntü, sunum tekniği ve üslubu ile projelendirilmiş, doğruluk, dürüstlük ve adaleti ilke edinen, sorumlu yayıncılık bilincine sahip, amacı, hedefi ve heyecanıyla birlikte, insan ve ülke sevdası olan objektif ve tarafsız bir programdır.

            Keşif’te; zaman sermayenizi kesinlikle boşa harcamayacaksınız. Keşif programlarında; vatan sevdası, sevgi, hoşgörü, muhabbet, aksiyon, heyecan, macera, bilgi, uyarı, sorumlu yayıncılık anlayışı ve hizmet aşkını bulacaksınız.

         Keşif’i izlerken keşfedeceksiniz ve keşif’te kendinizi bulacaksınız.

Keşif’in Amacı ve Hedefi

        Temel amacı ve ana fikri, toplumu bilgilendirmek, eğitmek, düşündürmek, yönlendirmek, teşebbüse ve harekete geçmesini teşvik etmek olan bu yapım,  bölgenin, ülkenin ve insanlığın menfaatine ait tüm değerlerin görünmesini, bilinmesini, yaşatılmasını, muhafazasını sağlamak, daha da geliştirip güçlendirilmesini teşvik etmek için 35 ayrı alt dosya başlığı ile serbest konular üzerinde haber ve sıcak belgesel tarzında dergi ve tv yayıncılığı olarak gerçekleştirilmektedir.

        Keşif programı ayrıca, ülkemizdeki;  araştırma, inceleme ve haber -  belgesel türlerindeki program boşluğunu da doldurmak hedefine de hizmet edecek, güçlü bir alternatif ve rekabet imkânı oluşturacaktır.

Çalışma Alanı

       Program çekimleri Marmara geneli ağırlıklı olarak, Türkiye genelinde, balkanlar  ve dünya genelinde yapılmaktadır.

Keşif programı ayrıntılı bölge çekim yapım yayın planı

1.Bölge. Balıkesir- Çanakkale.

    Ana programlar, sponsorluk çalışmaları, program çekimleri ağırlıklı bu bölgelerde yapılacak. Diğer bölgeler ekstra program olarak değerlendirilecek.

2.Bölge. Marmara bölgesi. Tüm il ve ilçeleri

3.Bölge. Türkiye geneli

4.Bölge. Balkan ülkeleri. Bulgaristan, Yunanistan, Arnavutluk, Makedonya, Bosna Hersek

5.Bölge: Dünya Geneli.

Programların Değerlendirilmesi

  1. Uydu Yayını    ……………….

Yeni Yayın: Cuma:20.00 Tekrar:Cumartesi:18.00  Pazar:15.00

Programlar haftalık periyotlar halinde çekilip montajlanmakta ve yayınlanmaktadır..

2.Video Yayını   www.dailymotion.com/kesiftv www.dailymotion.com/tarimhayvancilik 

   Keşif programlarının tamamı internet video kanalında da yayınlanmaktadır. Programlar sürekli olarak internette kalarak dileyen herkesin, istediği zaman izlemesine, indirmesine, paylaşımına da sunulmuş olacaktır.. Programlar ayrıcawww.kesiftv.net  www.suru-ciftcitv.net sitelerinde Program Dosyaları  içinde de  hem video hem de fotograf- haber olarak yayınlanmaktadır

     Yapılan her program TV yayınından önce www.dailmation.com/kesiftv  video sitesinde yayınlanacak, www.kesiftv.net sitesinde dosya bölümlerine göre link verilecektir.

3.İnternet TV Yayını www.livestream.com/kesiftv 

     Bazı önemli programlar bölümlerine göre tasnif edilerek, Keşif gurubu içinde yer alan 22 ayrı internet TV kanalında da yayınlanmaktadır.

www.livestream.com/oyatv,  www.livestream.com/tarimtv,  www.livestream.com/koytv isimli 22  ayrı kanalda sürekli otomatik pilot konumunda yayınlanmaktadır.

4. Programların Haberleştirilmesi www.kesiftv.net

     Programların video, fotoğraf görüntüsü ile konu bilgileri haber dosyasına da dönüştürülerekwww.kesiftv.net ile ww.turkiyeiskulubu.com www. suru-ciftci.com www.gonendenhaberler.netsitelerinde haber olarak da yayınlanmaktadır.

5.Dergi Yayını: Çekilen programlar aylık olarak 24 sayfa ve 3.000 adet, ulusal olarak yayınlanan haber dergisi Keşif dede yayınlanmaktadır.

  6.Programların Kritiği

Çekilen keşif dosyalarının çeşitli aşamalarında elde edilen belge, bilgi ve gözlemler köşe yazısı ve rapor dosyaları   türünde kaleme de alınarak internet sitesinde  “Keşif “ köşesinde yazı metni ve fotoğraf halinde de yayınlanarak sürekli olarak dileyen herkesin bilgi ve belge elde etmesine kaynaklık edecektir.

7.TV Kanalları ve Video Sitelerine Servis:

    Keşif programlarını tüm yerel ve ulusal televizyon ve video yayın siteleri istedikleri gibi ücretsiz olarak yayınlayabilmektedirler.

8.Fotoğraf yayını

    Çekilen dosyaların fotoğrafları  Keşif arşivinde depolanmaktadır.  Ayrıca www.turkiyeiskulubu.com sitesi ve www.kesiftv.net   internet sitelerinde haber ve özel sayfa olarak yayınlanmakla birlikte  fotoğraf paylaşım sitesine de yüklenerek, arşivlenmekte ve tüm insanlığın paylaşımına ve hizmetine sunulmaktadır.

9.Arşivleme

     Çekimi yapılan tüm programlar özel olarak arşivlenmekte ve istenilen zamanda talep edene sunulmakta veya tekrar yayınlanabilmektedir.

Program Alt Dosyaları

  1. Grup

 Keşif / Tarım Vitrini

Keşif / Çiftçi

Keşif / Üretici ( Üretici Dünyası)

Keşif / Sürü

Keşif / El Sanatları (Oya Çeyiz)

Keşif / İş ve Ekonomi Dünyası

Keşif / Şehirlerimiz / Yerel Yönetimler (Belediyelerimiz)

Keşif / Proje Emlak Yatırım  ( Proje)

Keşif / Yapı Dekorasyon  (Yapı,Dekorasyon)

Keşif / Köylerimiz  (Köyde Hayat, Köyler, Muhtarlar)

Keşif / Sivil Toplum

2. Grup

Keşif / Sesli Düşünce 

Keşif / Turizm - Gezi

Keşif / İcatlar- Mucitler

Keşif / Meslekler- Sanatlar

Keşif / Kültür - Sanat- Tarih  ( Kültür Sanat, Tarih Turizm)

Keşif / Çevre - Doğa (Sağlık)

Keşif / Hobi - Macera

Keşif / Yer Altı Kaynaklarımız

Keşif / Aktüalite - Sosyalita

Keşif / Bilim - Teknoloji - Kalkınma 

3. Grup

Keşif / Özel Gündem 

Keşif / Oyun – Eğlence

Keşif / Şifalı Bitkiler

Keşif / Komedi  

Keşif /  Sağlık - Spor 

Keşif / Eğitim - Öğretim 

Keşif / Politika - Siyaset

Keşif / Cemiyetler - Törenler

Keşif / Engelli Dünyası

Keşif / Tefekkür İklimi

Keşif / Kırsalın Gizemi

Keşif / Çözüm - Çare

Keşif / Hayat Hikâyeleri (Unutulmayanlar)

 

  

Kadir Demircan Kim dir

A.Kadir DEMİRCAN

Araştırmacı  Yazar

 Keşif   Programları Yapımcısı

 1964 Balıkesir’in Gönen İlçesinde doğdu.

   Yazarlık hayatına 16 yaşında başladı. İlk kitabı 1994 de Ankara’da yayınlandı ve satış rekorları kırdı.  

             İmam Hatip Lisesi, Polis Okulu, TRT Sinema Televizyon Yapımı ve Yönetmenliği mezunu.

            Asıl mesleği ve hobisi fotoğrafçılık olup, kitap yazarlığı, yayıncılığı ile birlikte dergi ve gazete yayıncılığı ve yazarlığı, radyo - televizyon programcılığı ile reklâm tanıtım filmleri ile televizyon programları yapımcılığını yürüttü.

            Temel fotoğrafçılık ve genel olarak basın - yayın - iletişim - bilim - halkla ilişkiler ve organizasyon alanlarında aktif çalışmaları ile dini - milli – tarihi - sosyal -  kültürel içerikli konularda; araştırma - inceleme - derleme çalışmaları ve basılmış eserleriyle birlikte süreli yayın organlarında 4000 ‘in üzerinde yayınlanmış çeşitli makaleleri mevcuttur.

      Otuz yıl boyunca, fotoğraf, kamera,  sinema - televizyon, iletişim, halkla ilişkiler ve basın yayın konularında verdiği konferans, ders ve özel kurslarda 700 ‘ün üzerinde asistan, öğrenci ve kursiyer yetiştirdi, sertifika verip iş ve meslek sahibi yaptı.                

        Sinema televizyon ve kamera teknikleriyle ilgili iki tane kitabı iletişim fakültelerinde ders ve yardımcı ders kitabı olarak okutulmaktadır.

        1987 yılından beri çeşitli kamu kuruluşlarında memuriyet görevlerinde bulundu.

Demircan çalıştığı kamu kurumlarının basın yayın ünitelerinde teknik görevler üstlendi ve kamu adına yayınlanan çeşitli yayınları da çıkardı.

        Türkiye Yazarlar Birliği, Avrasya Gazete Radyo ve Televizyon Yayıncıları Birliği üyesi ve Türkiye İnternet Televizyonları Birliği kurucu başkanı da olan yazar, sosyal kültürel ve teknik alanlarda faaliyetler gösteren gönüllü sivil toplum kuruluşlarında çeşitli üst düzey görevlerde bulundu. 28 adet telif eser kitabı bulunan yazarın,  sesli, görüntülü yayın - yapım ve çeşitli konularda 200‘ün üzerinde çalışması ve projesi bulunmaktadır.

          2007 – 2012 yılları içinde toplam 17 tane internet televizyonunu ve video sitesi ile 500 ün üzerinde internet sitesini kuran ve yöneten Demircan,   uydu ve internet televizyonları ile  video siteleri için 5 yılda 4000 civarında film yapıp yayınlayarak internet televizyonculuğu ve TV program yapımcılığında Türkiye ve dünya rekorlarını kırdı. 

2007 yılından itibaren Keşif isimli ulusal televizyon program yapımcılığına başladı ve yaptığı programlar uydudan yayın yapan on  ayrı televizyonda 66 ülkeden izlendi.

           Yazarın en önemli projelerinden birisi, Ankara Büyükşehir Belediyesinin yıllardır uyguladığı kısa adı BELMEK olan, “Belediye Meslek Edindirme Kursları” projesidir.

        Demircan 2005 yılında GönTAM'ı kurdu, www.gonengontam.gen.tr sitesinin yapım, yayın ve güncelleme işlerini ve  genel yayın editörlüğünü yürütüyor.

         2006 da yayınladığı Gönen Rehberi isimli kitabı Gönen ve ülke genelinde Gönen'in tanıtılmasında büyük faydalar sağladı ve herkesin temel başvuru kitabı oldu.

        Demircan 2001 yılından beri Balıkesir’in şirin ilçesi Gönen’de yaşamaktadır. 2009 yılı Haziran ayında 44 yaşında memuriyetten emekli olduktan sonra Türkiye ve Balkanlar üzerinde Gezi, Belgesel, Haber,  Hobi Macera ve Bilim Araştırma Programı olan ve 32 ayrı alt dosyadan oluşan Keşif programı ile Üretici Dünyası ve Sürü isimli televizyon programlarını yapmaktadır.

       Demircan Türkiye’de ilk defa internetten yayın yapan tarım TV yi kurmak, tarım ve hayvancılıkla ilgili tanıtıcı, eğitici video filmler yamak ve bireysel baz da toplam 4000 adet program çekip televizyonlardan ve internetten yayınlamakla Türkiye ve Dünya rekorlarını da elde eden bir kişi olmuştur.

 

       Demircan yaptığı ve yapacağı bu programlarla Anadolu ve dünya milletleri ile tüm insanlığa faydalar sunmayı ve “ İnsanların Hayırlısı İnsanlara Faydalı Olanıdır”  sözüne uygun bir yaşam tarzını hedeflemekte ve sürdürmektedir.

        

Telif Eserleri (Altı çizili kitapları internetten okuyabilirsiniz)

1-Sıkıntı ve Stres Hallerine Çözüm Yolları.

2- Önemli Mevzular ve İlgili Ayetler.

3-Kamera Film Yapım Yönetim

4-Gönen Rehberi.

5-İmam Hatip Rehberi.

6-Seçme Mevzular Ve Kuran’dan Ayetler.

7- Mevzular ve Kurandan Ayetler.

8- Video Kamera Fotoğrafçılık ve Televizyon Programcılığı

9-Araştırma Yazıları

10-Sırat Cep Rehberi

11-Dini ve Milli Açıdan Sinema ve Televizyon Yapımcılığı.  

12-Hastalıklar ve Musibetlerin Veriliş Sebepleri

13-Müminlerin Temel Özellikleri.

14-Boşuna Söylenmemiş Sözler.

15-Gönen İğne Oyası

16. Gönen Cep Rehberi

17-Köy Hayatı

18- Keşif  Keşifler, İcatlar, Mucitler

19-Gönen’de Tarihi ve Kültürel Mekânlarımız

20-Gönen Fotoğraf Ansiklopedisi

21-Gönenden Yükselenler.

22-Okunması Gerekli Yazılar

23-Ölüm Güzel Şey.

24-Fotoğraflarla Sohbet. 

25-Tefekkürnameler.

26-Kötülere Mektuplar

27-Her Halimize Şükür.

28.İyi İnsan Nasıl Olmalı

29- Sıradışı İnsan Olmak

İnternet Televizyonları  Tıklayarak İzleyebilirsiniz

1-Keşif TV

 

2-Tarım TV

 

3-Türkiye İş TV

 

4.Oya TV

 

5-GönTAM TV

 

6-Köy TV

 

7-İslam TV

 

8-Kırsal TV

 

9-Komedi TV

 

10-Gönen TV

 

11-Gönen Haber TV

 

12-Marmara İş TV

 

13-Alaşar TV

 

14-Radyo GönTAM

 

15.BelgeselTV

 

16.EngelliTV

 

17.TurizmTV

 

Programlarının Yayınlandığı Bölgesel ve Ulusal Televizyon Kanalları

Yıldız TV, KaçkarTV, YabanTV, TV58, TürkiyemTV, TarımsuTV

 

Ulusal Televizyon Programları

Keşif- Üretici Dünyası- Sürü

Keşif isimli Gezi Belgesel Haber Hobi Macera  Bilim Araştırma Programı, 30 alt bölüm başlığı altında yayınlanıyor.

Süreli -  Süresiz Yayınlar  (Dergi- Gazete - Takvim  - Rehber- Katalog - Broşür )

1- Ahsen Dergisi. Ankara. 40 Sayfa.1991-1995 (Yayınlandı)

2- Sırat Cep Rehberi ve Takvimi. Süreli Yayın. Ankara. 1995 1997 64. Sayfa. (Yayınlandı)

3- Sırat Duvar Takvimi ve Rehberi.  184 Sayfa.  Süreli Yayın. Ankara. 1997. (Yayınlandı)

4-Başbakanlık Sosyal Hizmetler Dergisi. Görüntü editörlüğü.   Ankara. 1997. Kamu yayını.

5- Dönüşüm gazetesi. Ankara. 2000 (Yayını devam etmedi)

6- Şifa Diyarı Gönen Gazetesi. Büyük boy. 8 Sayfa  Balıkesir-Gönen.2001. Kaymakamlık adına. (Yayınlandı)

7-Gönen Postası Gazetesi. Aylık özel sayı.  Gönen.2003-2004 Süreli yayın. 8. Sayfa. (Yayınlandı)

8-Gönen Vitrini Dergisi. Renkli dergi. Gönen. 2004. Kaymakamlık  adına. Üç aylık süreli Yayın. 40 Sayfa.4. sayısını çıkardı.

9- Hizmet Duvar Takvimi. 13 Sayfa. 35x70 Cm. Gönen. Kaymakamlık adına.

10- Gönen Bülteni. Aylık süreli yayın.  Gönen. 2004. 8 Sayfa.  Ö.S Kültür Derneği adına.3.Sayısı çıktı.

11-Keşif Dergisi – Yerel – Bölgesel ve Ulusal yayın. GönTAM adına. 2005 -2006

12-Ekonomi ve Ticaret Rehberi Gazetesi. Yerel aylık yayın. GönTAM adına.2005

Sesli ve görüntülü yayıncılık

1- Dönüşüm Radyo programı. Arifan- Venüs- Genç FM.  Ankara – Gönen. 1996 -2004 Bölgesel  ve yerel yayın.

2- Referans Radyo Programı. Gönen.  Venüs – Genç FM.  2002- 2004.

3- Gönen Vitrini Televizyon Programı. Yerel yayın. Termal TV.  Gönen. 2002-2003.

4- Gönen Fotograf Arşivi   10.000 fotoğraflık    CD seti.(Yayınlanacak)

5-Tanıtım Filmi Yapımı.1997-1999 (6. Adet 30 dakikalık - Ankara Belediyesi, Ankara Emniyet Müdürlüğü, SHÇEK,  kişi ve ticari firmalara yapıldı.)

6-Keşif. Belgesel Haber programı. 2005 Ulusal yapım (Yayınlanacak)

7-Gönen Albümü.  GönTAM 24 dakikalık Gönen tanıtım CD si 2005.

8-Göneni Tanıyalım. GönTAM 120 dakikalık tanıtım CD si. Mart 2006

9-Keşif Radyo Programı.  Radyo Venüs Her Cuma Saat 14.00- 16.00 arası Canlı Yayın

Köşe yazıları - Makaleler

1- Ahsen Dergisi. 1991 -1995

2- Nesil Dergisi. 1995 - 1996

3- Kamer Dergisi. 1997

4- Gençlik Dergisi.1994 -1997

5-Yeni Dönem Dergisi. 1998

6- Belde Gazetesi. 1995 -1996

7- Zaman Gazetesi. 1989 -1994

8- Gönen Postası Gazetesi.  Günlük Yazılar 2002 –2004 -2005

9- Bayrak Gazetesi. 2003 -2004

10-Gönen Bülteni Gazetesi. 2004

11-Gönen Vitrini Dergisi. 2004

12-Keşif Gazetesi  - 2005

13-Keşif Dergisi – 2005

14- Ekonomi ve Ticaret Gazetesi – 2005

15.Gönen Postası gazetesi 2002- 2012

Dersler – Kurslar -Konferanslar

1- Temel Kameramanlık – Sinema ve Televizyon Programları Yapımcılığı kursu. 90 saat. 1993 - 2000

2-  Temel Fotoğrafçılık kursu. 40 Saat. 1993 –2000 (Her iki kurstan 380 mezun + sertifika)

3-  Sempozyum. Dini ve Milli Açıdan Sinema ve Televizyon Yapımcılığı. Ankara.  Türkiye Yazarlar Birliği 1996.

4.  Konferans: Karabük Üniversitesi. 18.05.2012 Beyaz perde ve hayat- Belgesel Habercilik

Tanıtım - İletişim - Reklâm danışmanlığı hizmetleri.

1- Ekşidere Dağ Ilıcası ve Tatil Köyü. 2001 - 2004  8.000 adet broşür hazırlanıp  basıldı -  Ulusal TV de Tanıtım Filmi yayınlandı.

2-Yeşilyurt Alabalık Çiftliği. 2004. 4.000 adet broşür tasarlandı ve yayınlandı – tanıtım danışmanlığı yapılıyor.

 3- Karapınar Alabalık Üretim Çiftliği. 2004. Tanıtım danışmanlığı.

4- Köy muhtarlıklarına proje ve yerel hizmetler danışmanlığı.

5- 20 ayrı;  ticari işletme – sivil toplum kuruluşu ve resmi kuruma tanıtım -  verimlilik ve etkili hizmet danışmanlığı.

6- Alaşar Köyü Tanıtım broşürü. 2.000 adet basılıp dağıtıldı. 2005

Sivil Toplum Kuruluşları

1-GönTAM. Gönen Tanıtım Araştırma İletişim Bilim Proje ve Rehberlik Merkezi Derneği kurucu başkanlığı. 2005

2- Ala-Der: Alaşar Köyü Yardımlaşma ve Güzelleştirme Derneği kuruculuğu.

3- Tema. 2001 – 2012 arası Gönen Temsilci Yardımcılığı.

4-Gön-BüHay Gönen Büyükbaş Hayvan Yetiştiricileri Eğitim Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği.

5-Gön – KüHay Gönen Küçükbaş Hayvan Yetiştiricileri Eğitim Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği

6-Türkiye İnternet Televizyonları Birliği

7- Avrasya Gazete Radyo ve Televizyon Yayıncıları Birliği

8.GönTAM Ajans Organizasyon Derneği Kurcu Başkanlığı ve yöneticiliği

A Kadir Demircan İletişim Bilgileri

Telefonları:

 Cep Tlf: 05366062730 - 05532364154 Ev Tlf:0266.7726606   GönTAM Tlf:0266.7626793

Mail Adresi:

            kadirdemircankesiftv@hotmail.com

            www.kesiftv.net@hotmail.com

Siteleri:

www.kesiftv.net

www.suru-ciftcitv.net

www.gonengontam.gen.tr

www.oyaceyiz.com

www.turkiyeiskulubu.com

             

 

Adres:      GönTAM Ajans Organizazyon Derneği

                     Reşadiye Mah. 317  Çiçekkent Sitesi C-8 Blok 2/10 Gönen- Balıkesir Türkiye

           

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj
 
 
 
KeşifTV
Örnek Prefabrik Evler
AraziTV
Örnek Prefabrik Evler
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam46
Toplam Ziyaret378063
Saat
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.222232.3513
Euro35.110935.2516